سرهنگ منصور جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: انسان به عنوان مهمترین علت در بروز تصادفات درون شهری شناخته شده است چراکه هیچ وسیله نقلیه ای به خودی خود تصادف ندارد.
وی با بیان اینکه یکی از موثر ترین بسترهای موجود در جامعه در راستای کاهش حوادث ترافیکی فرهنگ سازی و آموزش است، ادامه داد: نظر به اهمیت و جایگاه موثر آموزش، آموزش های همگانی و جلب همراهی و مشارکت عمومی برای رسیدن به جامعه ای قانونمند، نقش بسزایی دارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی یزد استفاده از تلفن همراه و عدم تمرکز بر روی رانندگی را از عوامل حوادث ترافیکی برشمرد و افزود: بررسی های کارشناسان پلیس از صحنه تصادفات رانندگی نشان می دهد در آن دسته از حوادث رانندگی که بی توجهی به جلو عامل وقوع آن بوده، پای تلفن همراه در میان بوده است.
وی اضافه کرد: استفاده از تلفن همراه به عنوان یکی از دلایل اصلی حواس پرتی رانندگان و عدم تمرکز آنها برای عکس العمل بموقع شناخته شده است.
جمشیدی با اشاره به عزم پلیس برای برخورد با متخلفان و لزوم اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی عنوان کرد: قانون گذار برای برخی تخلفات به غیر از جریمه، توقیف خودرو را دیده است که پلیس در این زمینه نیز با توجه به تخلفاتی که انجام می گیرد کوتاه نخواهد آمد.
وی یکی از این تخلفات را استفاده از شیشه دودی برای خودرو دانست و اضافه کرد: توقیف خودروهای دارای شیشه دودی بیش از حد به میزانی که دید راننده را مختل کند در دستور کار پلیس قرار گرفته چرا که این خودرو ها نیز عامل تصادفات هستند و نظم ترافیکی را به هم می زنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی یزد ادامه داد: خودروهایی که میزان دودی بودن شیشه آن ها بیش از حد باشد در شب با کاهش شدید دید روبرو بوده بنابراین خودرو هایی با این مشخصه علاوه بر جریمه ۵۰۰ هزار ریالی توقیف و روانه پارکینگ خواهند شد.
نظر شما